

2.15-2.45pm

2.45-3.15pm

Music Timetable 2023~202

Class Music Y5 Kittiwakes JE Group A

Class Music Y5 Kittiwakes JE Group B

Infants' Music, led by Katherine Owen

	Wednesday mornings	
	\/D 411// 0	
9.15-9.45am	YR AH/LC	
30 minutes	Goldfinches	
9.45-10.15am	YR RK	
30 minutes	Robins	
10.15-10.45am	Y1 EL	
30 minutes	Kingfishers	
10.45-11.15	Y1 KG/CD	
30 minutes	Puffins	
11.15-11.45pm	Y2 LM	
30 minutes	Swallows	
11.45-12.15pm	Y2 CP	
30 minutes	Wrens	

(in the music room)

Juniors' Music, led by Liz Murphy, Roh Keys and Warwickshire Music				
	Thursday	Friday		
9.00-9.30am	Recorder Groups	Class Music Y3 Herons JL/LR Group A		
9.30-10.00am	Recorder Groups	Class Music Y3 Herons JL/LR Group B		
10.00-10.30am	Recorder Groups	Class Music Y4 Starlings RK Group A		
10.30-10.45am	Break for Liz	Break for Liz		
10.45-11.15pm	Recorder Groups	Class Music Y4 Starlings RK Group B		
11.15-11.45am	Class Music Y3 Doves JL Group A	Class Music Y4 Wagtails SM Group A		
11.45-12.15pm	Class Music Y3 JL Doves Group B	Class Music Y4 Wagtails SM Group B		
12.15-1.15pm	Lunch	Lunch		
1.15-1.45pm	Class Music Y5 Woodpeckers SD Group A	Class Music Y6 Swans JvS Group A		
1.45-2.15pm	Class Music Y5 Woodpeckers SD Group B	Class Music Y6 Swans JvS Group B		

Class Music Y6 Moorhens CB Group A

Class Music Y6 Moorhens CB Group B

Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
			10.30am	9.00-10.30am
			Warwickshire Sings! led	Music Therapy, led by
			by Jeremy Dibb	Chloe Yu Tzu Lin
			Y6 (main hall)	Old Nurture Room
Lunch	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch
Rock Steady &				
Guitar tuition, led by				
Maarten Benschop				
1.15-2.00pm Year 4	1.15-1.45pm Year 3 Doves A	1.15-3.15pm		
Starlings	1.45-2.15pm Year 3 Herons A	Up Beat First Access		
2.00-2.45pm Year 4	Music Technology, led by	Learning — Brass, led by		
Wagtails	Maarten Benschop	Katherine Owen		
Ukulele, led by Roh Keys	(in the Music Room)	(Whole class music ensemble		
(in the Music Room)	2.15-2.45pm Year 3 Herons B	teaching)		
	2.45-3.15pm Year 3 Doves B			
	Music Technology,	1.15-2.15pm: Y5		
	Led by Maarten Benschop	2.15-3.15pm: Y5		
	(in the Music Room)	(in the Music room)		

• Class Teachers MUST stay in music lessons with the children to support with behaviour management and for their continuing professional development (but may deploy TAs to do admin activities / time-limited interventions with pupils)